iCellParts

Добре дошли в iCellParts ltd.

Предоставяме на нашите клиенти цялостно решение за получаване на части, информация и експертни съвети, които са им необходими, за да поправят мобилните си телефони.

Нашата цел е да ви помогнем, нашият клиент, да намерите всички части или аксесоари, от които се нуждаете, за всички продукти, които ремонтирате.

Ние се ангажираме да ви помогнем да удължите живота на продуктите си, като доставим частите, които ще ги възстановят обратно в първоначалното си състояние. В крайна сметка това, което е важно за вас, е важно за нас – дали трябва да смените счупения LCD дисплей или да инсталирате нова клавиатура, iCellParts ще ви помогне да намерите правилната част бързо и удобно. Ние се фокусираме върху всяко изискване на клиента и обръщаме внимание на всяка подробности.

5-звезден клиентски център:

Нашата мисия е да се уверите, че намерите това, от което се нуждаете, и когато не можете да го намерите онлайн, ще намерите наши представители, които чакат да ви помогнат. Нашите експерти са интелигентни, опитни и са тук да се уверят, че вие получавате това от което имате нужда.

Защитена интернет страница:

Нашият уебсайт е сигурен и безопасен – цял ден, всеки ден.

октомври 7, 2020