Политика за връщане

30-дневна гаранция:
iCellparts.eu гарантира замяна на всяка дефектна част без следи от инсталация / повреда, изпратена обратно от клиента в рамките на 30 дни след получаване, стига клиентът да се придържа към политиката за връщане на icellparts.eu. Връщането на дефектни или грешни артикули трябва да бъде получено обратно в нашия склад в рамките на 30 дни от датата на покупката с проследяване # по имейл. За да получите резервни части, артикулите за връщане трябва да бъдат в оригиналното състояние, както са получени.

Ограничения за връщане и обмен
Вашият артикул за връщане ще бъде дисквалифициран, ако се случи някой от случаите по-долу:

а) Отчетете след 30 дни от датата на покупката.
б) Не е приложил попълнен формуляр за връщане в пакета или не е предоставил номер за проследяване в рамките на 30 дни.
в) части, върнати след монтаж / физически щети по време на монтаж. Моля да извършите предварително тестване на частите преди инсталирането, което ще избегне повреда при монтажа на частите.
г) Ако върнатите части действително работят правилно, след като извършим тестове, можем да изземем върнатите части и да прекратим предоставянето на каквато и да е гаранция за вашата компания при бъдещи поръчки. Забележка: Вие автоматично ще се откажете от нашата гаранционна оферта, ако ни връщате непрекъснато работещи части.
д) Не предоставите подробности за дефектните елементи. Моля, вижте примерите по-долу, когато попълвате формуляра/бележка за връщане.
Примери за проблеми:
** Не посочвайте „Дефектен“, „Не работи“ или „Няма полза“ като подробности за проблема. Моля, предоставете конкретна и точна информация, за да ни помогнете да обработим вашето връщане по-бързо.

1) LCD няма подсветка; фоновото осветление е много слабо, твърде ярко или трептене на фоновото осветление.
2) LCD не се включва или изключва след включване.
3) LCD показва напукана линия, когато телефонът е включен (Възможно DOA, вижте раздел Специално връщане).
4) LCD няма дисплей или избледнели цветове.
5) LCD има мъртви пиксели. Моля, посочете местоположението.
6) LCD има черно петно ​. Моля, посочете местоположението.
7) LCD показва грешен цвят (например: дисплей бяла / синя вертикална линия, розово / синьо / дъга дисплей и т.н.)
8) Touch / Digitizer няма функция за докосване или изобщо не реагира.
9) Touch / Digitizer не функционира при определено местоположение. Моля, посочете кое местоположение: горно ляво, горно дясно, средно, долно ляво или долно дясно. Можете също така специално да споменете буква „А“ или номер 9 не отговаря.
10) Изпратена е грешна версия / ревизия на LCD или Touch; моля, предоставете модела., от които се нуждаете.
11) Грешна част, изпратена от нас: Получихте продукта, който не съвпада с това, което сте поръчали първоначално. Моля, изпратете ни снимка на правилния артикул и грешния артикул, който сте получили от нас.
12) Друг проблем – Ако нищо от горепосоченото не се отнася за причината за връщането ви. Моля, опишете подробностите за проблема във формуляра за връщане.

Време за обработка на връщане:
Обработката на всички връщания отнема до 1 седмица. За да избегнете закъснението, трябва да попълните информация за връщане и да предоставите точни подробности за елементите за връщане. Ще трябва да инспектираме и тестваме всяка върната част. Ако обаче имате спешна нужда от заместващия артикул, можете да поръчате същия елемент отново чрез нашия уебсайт. В този случай, моля, посочете във формуляра за връщане, че искате възстановяване / кредит вместо замяна, тъй като вече сте поръчали същата част отново и също така предоставете номер на уеб поръчка. Когато обработим връщането, ние ще Ви разрешим възстановяване / кредит вместо замяна. Когато връщате артикула, не забравяйте да го опаковате сигурно в кутия.

Ако кутията на пратката е била изцапана или повредена, когато я получите, моля, проверете незабавно всички части в кутията за физически повреди. Това се счита за DOA (Dead on Arrival). Трябва да ни предоставите допълнителна информация по имейл в рамките на 3 дни след получаването на пакета, за да можем да подадем своевременно иск до превозвача на пратката:
1) Снимки отпред и отзад на кутията за изпращане.
2) Снимки отпред и отзад на продукта, които имат физически повреди.

Ако не предоставите информация относно артикула DOA в рамките на 3 дни след получаването му, детайлът ще бъде дисквалифициран за връщане.

Специално връщане (Клиентът е поръчал грешни части):

Ако погрешно сте поръчали грешни артикули и искате да го върнете. Трябва да се свържете с нас по имейл, за да ни уведомите.

Специално връщане (Изпратихме грешни части):

Ако сте получили неправилен артикул, моля, направете снимка на грешния артикул (покажете правилния елемент за сравнение, ако е възможно) и го изпратете на sale@icellparts.eu. Моля, включете името на вашата компания, наименование на артикул, фактура # или уеб поръчка # в съобщението. Ние ще проверим грешката и ще продължим със следващата стъпка. Ако не се чуете от нас повече от 24 часа, моля, свържете се с нас по телефона.

Инструкция за връщане:

Моля, изпратете детайли за връщане по имейл на sale@icellparts.eu и ние ще разрешим връщането в рамките на 1 работен ден. Оценяваме вашето търпение.

Моля, не забравяйте да ни предоставите фактура # или уеб поръчка # за по-бързо време за обработка. За „Подробности за проблема“, моля, бъдете конкретни. Вместо „дефектен“ или „не работи“, моля, кажете ни действителния проблем. Това ще ни помогне да тестваме вашата част и значително да намалим времето, което трябва да изчакате резултата от връщането.. След като изпратите пакета за връщане, моля, предоставете ни номер за проследяване на пратката по имейл, ако е възможно.

  1. Попълнете данните за връшане с причина.
  2. разпечатайте формуляра си за връщане и го поставете с частите за връщане.
  3. След като изпратите пакета, моля, изпратете ни имейл с номера за проследяване, ако е възможно.
октомври 7, 2020